promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith belátja, óriásit hibázott, és azóta is bánja
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész kimondta: rossz döntést hozott.

Csütörtöktől mutatják be Will Smith új filmjét, a Gemini Mant, amiben a színész saját, 23 éves klónjával kerül szembe. Ang Lee filmjében Will Smith-t a technika csodájával és a színész korábbi filmjeinek segítségével fiatalították meg. A végeredmény pedig hol lenyűgöző, hol felszínes lett. De mégis egy olyan filmnek tartom, amit valóban érdemes 3D-ben megnézni.

 

Will Smith rengeteg újságírónak adott interjút, mikor Budapesten járt. Egyikük azt kérdezte tőle, hogy mit mondana fiatalabb énjének, ha találkozna vele.

„Visszautaznék a Vadiúj vadnyugat idejére, és megkérdezném magamtól, hogy miért nem a Mátrixot csinálod, seggfej?”

– válaszolta a színész a ReelBlend munkatársának.

Aki esetleg nem tudná, az első Mátrix-film készítésekor az író-rendező páros, a Wachowski-testvérek megkeresték Will Smith-t, hogy vállalja el a főszerepet. A színész azonban nem bízott a film sikerében, és nemet mondott. Helyette inkább a Vadiúj vadnyugatra írt alá. Smith azóta belátta, hogy óriásit hibázott, és azóta is bánja, hogy így döntött.

Már csak azért is bánhatja, mert a Mátrixnak most jön a negyedik része, amit ugyancsak Lana Wachowski fog írni és rendezni, emellett Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér. A híresztelések szerint a fiatal Neo és Morpheus szerepére is keresnek színészeket.

 

Utóbbira a Variety értesülései szerint már megvan a tökéletes jelölt, méghozzá Yahya Abdul-Mateen II, aki az Aquamanben alakította a Fekete Mantát. Ezt azért még ne vegyük készpénznek, hiszen a szinopszis mellett a szereplőgárda sincs még bejelentve. A forgatás várhatóan jövőre kezdődik meg, ha minden jól megy, 2022-ben már láthatjuk a kész filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás