promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban az vagy, akivel beszélek? – Szerelemre kattintva előzetes
Borítókép:  Celle que vous croyez/IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A címből ne gondoljuk azt, hogy ez egy romantikus vígjáték lesz.

Imádom, amikor a magyar forgalmazók megpróbálnak valami eladható címet találni az alkotásnak, és valami ritka nagy kisiklás lesz belőle. Amikor megkaptam, hogy hejhó, itt van a Szerelemre kattintva szinkronos előzetese, akkor azt hittem valami romantikus komédiát kell felvezetnem, de ez egy kőkemény romantikus dráma. Ráadásul igazi kortárs mű, mivel egy Facebookos kamuregisztráció áll a középpontjában.

Az MTV-nek van a Kamureg című showja (most éppen pihenőn egy hamis zaklatási botrány miatt), ami egyáltalán nem a szenny kategóriába tartozik, nagyon érdekes dokumentum-széria. A műsorvezetőt átverték anno a közösségi oldalon, és akkor találta ki, hogy le fogja buktatni innentől ezeket a csalókat. Valódi emberek, valódi történetek, akik egy Facebookos kamuprofil mögé bújnak, de aztán mégis szerelmesek lesznek. Annak aztán nem lehet parancsolni, bárki ül a másik oldalon.

Viszont itt a kapcsolatot már az elején hazugsággal indítják, ami nem a kegyes kategória, hogy bocs hazudtam, nem kék a szemem, ez csak kontaktlencse. Új személyiség, teljesen más kinézet, és a Szerelemre kattintva is ezt fogja meglovagolni.

Claire az ötvenes évei elején járó irodalom professzor egy szerelmi csalódás után exe profilját böngészve meglátja lakótársa, Alex képét. Hogy kapcsolatba kerülhessen a csinos fiatal sráccal, új profilt hoz létre, és megteremti a 24 éves Clarát. Az első lájkból hosszú üzenetváltások, majd telefonok lesznek, és személyes találkozás nélkül is szenvedélyes szerelem alakul ki mindkettejükben.

Innentől jön az, hogy Claire valójában Calara, de valahol még sem az. Fel tudja ezt dolgozni a másik fél? Megmaradhat innentől a szerelem? A professzor beleesik a modern kor csapdájába, ami egy nagyon kemény szerelmi bonyodalmat okoz.

Okos sztori, reméljük okos megvalósítással. A szerelemre kattintva 2019. november 7-én debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás