promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csajok lesznek a csúcson a Harley Quinn filmben
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ewan McGregor szerint ez egy feminista mozi lesz.

Jövő év februárjában érkezik az igencsak hosszú című Harley Quinn film, vagyis a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása). Joker exe összefog majd a Vadásznővel, a Fekete Kanárival, és Renee Montoyával, hogy legyőzzék Fekete Maszkot, akit Ewan McGregor alakít.

Csaj túlerő lesz, de kell is, mivel Fekete Maszk nem lesz egy könnyű ellenfél. A színész hozzá is tette a Premiere-nek adott interjújában, hogy ez egy igazi feminista mozi lesz, ami igazából a nőgyűlölet ellen is fel akar lépni.

„A Ragadozó madarak azért fogott meg igazán, mert ez egy feminista film. A forgatókönyv remekül mutatja be a nőgyűlöletet. A férfiaknak fel kell nyitni a szemét, jobban kell figyelnünk, miképp viselkedünk a nőkkel. Meg kell tanuljunk változni.”

McGregor kiemelte, hogy a Ragadozó madarakban nem a szélsőségek, például erőszak jelenik meg, hanem a hétköznapi nőgyűlölet, akik szimplán lenézik és lealacsonyítják a nőket. Ezt finoman, de mégis odacsapósan ábrázolja a forgatókönyv.

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 2020. február 6-án debütál nálunk, és majd akkor kiderül, hogy mennyire lesz ez egy feminista film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás