Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zombis sorozattal támad a Netflix: Daybreak

Zombis sorozattal támad a Netflix: Daybreak

Zene, Film & Kultúra

Zombis sorozattal támad a Netflix: Daybreak

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Begördült hozzá az előzetes, ami közepes mókát ígér.

A mai világban fura, hogy nagyon tinikre koncentráló zombis sorozat nem volt még, amíg az AMC ki nem találta, hogy legyen egy a The Walking Dead univerzumban. Igen ám, de ez dráma, a Netflixé pedig tinis-zombis komédia lesz.

 

A filmek világa nagyon ráállt mostanság a zombi vígjátékokra, azonban a Daybreak sorozatként támad. Josh lesz az egyik főszereplőnk, aki éli a szokásos gimis életet, amíg beüt egy nukleáris katasztrófa, ami a szülőket zombivá változtatja. Lehet tudományos alapja, hogy egy vírus csak egy bizonyos kor felett fejti ki a hatását? Végül is, miért ne!

Szóval egyedül a tinik nem változnak át agyzabálókká, míg a csúnya felnőttek átalakulnak és friss húsra vágynak. A szériában Joshnak lesz egy külön csapata nagy apokalipszisben, de különböző kasztok is kialakulnak. A legviccesebb talán a zombikat üldöző szurkolólány csapat, de ugyanúgy vannak kockák is.

A Daybreak előzetese a történetet még annyira nem szeretné felvázolni, csak azt akarja bemutatni, hogy a fiatalok nagyon is élvezik ezt az egészet. Biztos eljön majd az idő, amikor annyira már nem fogják. 

Borítókép: Ursula Coyote/Netflix