promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még 11. évada is lesz a The Walking Deadnek
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó hír, hogy visszatér az egyik kiemelt szereplő.

Nemrég rajtolt el a The Walking Dead 10. évada, és még annyira nem tudott felcsigázni a tavalyi zárás, hogy kíváncsi legyek rá. Talán egyedül Negan és Daryl karaktere miatt kísérem még a szériát. Közben az AMC szokásához híven bejelentette, hogy hiába csak most indul a tizedik évad, de ők már berendelték a 11-iket.

Most lehet tippelgetni, hogy ki tér vissza a 11-ik évadra. Hát, sajnos nem a főhősünk, Rick Grimes. Scott M. Gimple, az AMC tartalomigazgatója már anno lezárta ezt a sztorit annyival, hogy Rick elköszönt a sorozattól, és nem egy, hanem rögtön három The Walking Dead filmben fog feltűnni. Az elsőben természetesen az A- és B-típusú emberek után kutató csoport kerül előtérbe. Mivel a képregényt már lezárták, így lehet a filmekben is itt akarnak búcsút venni a karakterétől, de ez még a jövő zenéje.

 

A lényeg, hogy a visszatérő kiemelt szereplő Maggie lesz. Lauren Cohan az új ABC-sorozat, a Whiskey Cavalier főszerepe miatt jegelte a zombis szériát. (Nem is értem.) Nálunk a RTL Klub adta Mr. Whiskey címmel, és hát sehol sem volt túl népszerű.

A készítők amúgy eleve számoltak még Maggie-vel, és jó hír, hogy már a 11. évadra visszahozzák, bármi is lesz a sztori.

Persze itt lesz egy csere, mivel a 10-ik évad után meg a Michonne-t alakító Danai Gurira lécel le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás