promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Joker is nyert itthon, de vajon mennyi nézővel?
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joaquin Phoenix nálunk is bevette a mozikat.

Maga Todd Phillips sem számított rá, hogy a Joker ekkorát fog robbanni, de hát sikerült, és újra egy sötét DC film uralja a mozikat, ami ráadásul korhatáros, és közepes költségvetésű is. A Joker Amerikában 93,5 millió dollárral tudott nyitni, világszinten pedig 234 milliót hozott összesen. Nálunk 101 ezer 383 néző volt rá kíváncsi a bevételhez pedig 155 millió forinttal járultunk hozzá.

 

Amerikában a Joker megdöntötte az októberi rekordot, mivel lenyomta a Venomot, ami 80 millió dollárral nyitott anno. A magyarországi októberi rekordot soha nem fogja tudni megdönteni senki, mivel 1996 óta egyetlen alkotás csücsül a trónon, ez pedig A függetlenség napja 180 ezer nézővel.

 

Azt hittem, hogy Jennifer Lopez zászlóshajója, A Wall Street pillangói nagyon meg fog fenekleni, de nem így történt. Ezüstérmes, ez csak természetes, de 40 ezer 563 mozijeggyel. Nem nagyon esett vissza, és össznézőszámban 106 ezernél tart. Nálunk csak úgy hívják kultikusan a jelenséget a szerkesztőségben, hogy Jennifer Lopez vetkőzése. Végülis tényleg az, és egy igen jól sikerült vetkőzés. JLo és csapata világbevételben már 101 millió dollárnál tart.

A bronzérmes Brad Pitt sci-fije, az Ad Astra lett 15 ezer 358 nézővel. Már csak ez tudott tízezren felül teljesíteni, a többiek már jócskán visszaestek.

A top 10 további versenyzői így követik egymást: Az – Második fejezet, Playmobil: A film, Jó srácok, Rambo V.: Utolsó vér, Kópé, Mi újság, kuflik?, Downton Abbey.

A Volt egyszer egy... Hollywood kiesett a top 10-ből, de több mint 332 ezer néző ült be rá eddig. A héten érkezik a Will Smith-féle Gemini Man, de nem hiszem, hogy meg tudja fogni a Jokert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás