Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatódhatna a Joker

Folytatódhatna a Joker

Zene, Film & Kultúra

Folytatódhatna a Joker

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:50

Mivel már Joaquin Phoenix is benne lenne, így minden akadály elhárult a folytatás elől.

Phoenix és a Joker rendezője, Todd Phillips annyira összebarátkoztak művészi szempontból a Joker forgatásán, hogy egyszer még biztosan fognak együtt dolgozni. A közönség csak örülne, ha a Joker folytatása lenne az. Phillips anno úgy fogalmazott, hogy ha a Joker jól teljesítene pénzügyi szempontból, akkor ő simán benne lenne abba, hogy érkezzen egy második rész. Nos, ez megtörtént, mivel a 55 millióból készült alkotás októberi rekordot döntve 93,5 millió dollárral tudott nyitni Amerikában. A világbevétele is őrületes: 234 millió dollár.

 

Úgy néz kis a közönségnek bejött, hogy a DC visszament a teljes sötétségbe, ahogy az is, hogy szembe mert menni a klasszikus képregényfilmekkel. Az igényesebb fanoknak bizony ez úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Úgy is nyilatkoztam róla, hogy szerintem Christopher Nolan Batman-trilógiája óta talán ez az első alkotás, ami így fel tudta kavarni az állóvizet, de a kollégánk mennyei kritikát hozott nektek róla.

 

Phoenix közben Peter Travers műsorában vendégeskedett, ahol elmondta, hogy már álomszerepként tekint a Jokerre, pedig igazán be sem akarta vállalni. Megjegyezte azt is, hogy még szívesen dolgozna együtt Phillips-szel, és a Jokerrel is érdekes lenne kezdeni valamit.

„Úgy látom, hogy jómagam és Todd még mindig forgatnánk, ha lenne rá lehetőség. Ezzel a karakterrel még lehetne utazgatni, mivel végtelen a lehetőségek tárháza.”

Travers meg is lepődött a kijelentésen, mert Phoenix aztán nem szokott folytatásokat vállalni.

Borítókép: Warner Bros.