Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Samuel L. Jackson és Joss Whedon is szembeszállt Scorsese kijelentésével

Samuel L. Jackson és Joss Whedon is szembeszállt Scorsese kijelentésével

Zene, Film & Kultúra

Samuel L. Jackson és Joss Whedon is szembeszállt Scorsese kijelentésével

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:00

James Gunn után a Bosszúállók és az Ultron kora rendezője, valamint Nick Fury is megszólalt.

Martin Scorsese nem rejtette véka alá, hogy mit gondolt a Marvel-filmekről. A legendás rendező mégcsak filmeknek sem nevezi a szuperhősösös kalandokat, inkább vidámparkokhoz hasonlította őket.

 

Az üggyel kapcsolatban James Gunn, A galaxis őrzői filmek rendezője volt az első, aki a Marvel családjából megszólalt. A rendező a Twitteren mondta azt, hogy Scorsese az öt kedvenc direktora között szerepel, és rosszul esik neki, amiért úgy ítélkezik a filmjeiről, hogy még csak nem is látta őket.

 

Nem telt bele sok időbe, és a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron korát dirigáló Joss Whedon is reagált Scorsese kijelentésére.

„Ezek nem olyan filmek, amilyeneket az emberek azért hoztak létre, hogy érzelmi és lélektani élményt nyújtsanak más embereknek. Rögtön James Gunn jutott eszembe, aki szívét-lelkét beleadta A galaxis őrzőibe. Nagyra tartom Marty-t, és értem, mit akar ezzel mondani, de... nos, oka van annak, hogy mindig dühös vagyok.”

 

Ugyanígy hangot adott véleményének a Nick Fury-t alakító Samuel L. Jackson is, aki a tőle megszokott stílusban, kicsit keményebben odapörkölt Scorsese-nek.

„Ez olyan, mintha azt mondaná, hogy Tapsi Hapsi nem vicces. A film az film. Nem mindenkinek tetszenek az ő cuccai sem. Mindenkinek megvan a maga véleménye, és ez így van rendjén. Senki sem fogja mások miatt abbahagyni a filmezést”

– nyilakozta a színész a Variety-nek.

Biztos vagyok benne, hogy nem Whedon és Jackson az utolsók, akik reagálnak Scorsese kijelentésére. Szépen lassan végig fogunk menni a Bosszúállókon, a rendezőkön. Mert mindannyian meg akarják majd védeni a Marvelt. És ez abszolút érthető.

Borítókép: Screenrant, MovieWeb, Variety