Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Idióta története lesz a Reszkessetek betörők! rebootnak

Idióta története lesz a Reszkessetek betörők! rebootnak

Zene, Film & Kultúra

Idióta története lesz a Reszkessetek betörők! rebootnak

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:00

Annyira hiányzik ez nekünk, mint púp a hátunkra.

November 12-én indul a Disney streamingszolgáltatója, amire rengeteg sorozatot és filmet szánnak, köztük a Tucatjával olcsóbb, az Éjszaka a múzeumban, és a Reszkessetek betörők! rebootját is.

Reménykedtem benne, hogy egyszer csak érkezik a hír, hogy a Disney átgondolta a dolgot, és rájöttek, hogy ez totális elmebaj, amit művelnek, de sajnos nem így lett. Mi több, most napvilágra került néhány részlet az új Reszekessetek betörők!-ről.

 

Az Observer írta meg, hogy az új feldolgozást a Nagyfater elszabadul és a Borat rendezője, Dan Mazer fogja dirigálni, és a főszereplője a 9 éves Max lesz, aki nagyon okosnak hiszi magát, és szereti idegesíteni a felnőtteket. De még mielőtt azt gondolnánk, hogy most ő lesz az, aki Kevin helyett szembeszáll a betörőkkel, akkor nagyot tévedünk.

A történetben ezúttal a kisfiú lesz a mumus, ő maga lesz a betörő, aki meglop egy házaspárt. Mire a két felnőtt felveszi vele a "harcot".

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez nekem pont annyira hiányzik, mint a hátamra a púp. Értem én, hogy már semmi eredeti ötlettel nem tudnak előállni, és az adaptálás nem igényel semmiféle kreativitást, de azért a józanésznek is vannak határai.

Természetesen ezt is karácsonyra szánják a készítők, a Reszkessetek betörők! rebootját februárban kezdik el forgatni, és 2020 decemberében debütál a Disney+-on.

Borítókép: Wallpaper Abbys