promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Martin Scorsese vidámparkokhoz hasonlította a Marvel-filmeket
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mester nem rejtette véka alá a véleményét a Marvel Moziverzumról.

Martin Scorsese a filmipar egyik legmeghatározóbb alakja az én szememben, rengeteg mesterművel ajándékozott már meg minket hosszú direktori pályája során, amelynek egyik újabb ékköve lehet a hamarosan a Netflix-re érkező The Irishman.

 

A legendás rendezőt már több alkalommal is kérdezték, hogy ő milyen filmeket szeret, és most sor került arra is, hogy Scorsese kifejtette őszinte véleményét a Marvel-filmekről.

„Nem nézem őket. Egyszer megpróbáltam. De ez nem is film. Akármennyire is jól megcsinálták ezeket, és hiába az olyan színészek, akik az adott körülmények között kihozzák magukból a legjobbat, leginkább a vidámparkokhoz tudnám hasonlítani ezeket. Ezek nem olyan filmek, amilyeneket az emberek azért hoztak létre, hogy érzelmi és lélektani élményt nyújtsanak más embereknek.”

fogalmazta meg véleményét Scorsese az Empire-nek.

Tény és való, hogy a Marvel-filmek a szórakoztatásért készülnek, de ezt Kevin Feige nem is tagadja. A Marvel elnöke már számtalanszor hangsúlyozta, hogy őt

„csak és kizárólag a rajongók szórakoztatása”

érdekli.

Azért nem lehet hibáztatni Scorsese-t, mert neki nem tetszenek a szuperhősfilmek, nincs is ezzel semmi baj. Ő, és még sokan mások a filmiparnak egy teljesen más alkotói rétegét képviselik, és az ő filmjeinek teljesen más a küldetésük. Éppen ezért jó, hogy a töménytelen Marvel, és Disney-remake mellett készülnek még olyan darabok, mint például a The Irishman, vagy a Joker, amiben ugyancsak segédkezett Scorsese.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás