Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még mindig lesz horrorja a Netflixnek őszre: Eli előzetes

Még mindig lesz horrorja a Netflixnek őszre: Eli előzetes

Zene, Film & Kultúra

Még mindig lesz horrorja a Netflixnek őszre: Eli előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:00

A horror rajongókat teljes mértékben kielégíti a szolgáltató.

Nem rég érkezett meg a Netflixre A magas fűben nevezetű horror, ami egy Stephen King és a fia által írt novellából készült. Október 18-án két horrorfilm is debütál a streamingszolgáltatónál: az egyik a Wounds, amiről ide kattintva tudtok bővebben olvasni, a másikról meg most fogtok, mert ez az Eli lesz.

A filmet Ciarán Foy rendezte, akinek a Sinister 2-őt is köszönhetik a műfaj rajongói. Az első előzetesben van bőven jump scare elem, de úgy tűnik a történetre is szeretnének azért odafigyelni. A középpontban egy autoimmun betegséggel küszködő fiúcska áll, akit Eli-nak hívnak. A készítők sokat is játszanak a nevére rímelő „lie” szóval, ami hazugságot jelent. Vajon milyen hazugságba csöppentél Eli?

A fiúcskának az Isabella Horn nevezetű karakter ígér gyógyulást, akit Lili Taylor alakít. Gyógyulás nem igazán jön, de rengeteg látomás az igen, Eli pedig egyre rosszabbul lesz. A fiú kezd rájönni, hogy talán meg sem akarják gyógyítani.

A filmben feltűnik még Kelly Reilly, Max Martini (ennek a pasinak mindig is imádtam a nevét), és Sadie Sink, aki ismerős lesz számunkra a Stranger Thingsből. Mivel már a Netflix is magyar nyelvre váltott, így az összes megjelenést azonnal magyar felirattal érjük el innentől.

Borítókép: Netflix