promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Star Wars: Skywalker kora új, szinkronos előzetese
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Decemberben egy nemzedék története végleg lezárul.

Biztos, hogy nem utoljára térünk vissza a messzi-messzi galaxisba, ezt a sok bejelentett jövőbeni Star Wars-film is bizonyítja, de hogy a Skywalkereket decemberben látjuk utoljára, az tuti.

1977-ben kezdődött ez a történet, ami három trilógián keresztül mesélte el Luke, Leia, Han Solo, Darth Vader, Obi-Wan, Rey, Kylo Ren, és még sokan mások sztoriját. A december 19-én debütáló Skywalker korával lezárul egy korszak a Star Wars világában.

Ezt vetíti előre a Star Wars 9. részének új, szinkronos előzetese, amelynek első percét a klasszikus, az előzmény, és az új trilógia eddigi két filmjének képsorai láthatók. Majd berobbannak az új jelentképek, benne a vörösszemű C-3PO-val, a gigászi fénykardpárbajjal Rey és Kylo között, és a duplapengés Sötét Rey-vel.

Az előzetesben hallhatjuk Stohl Andrást, mint Luke Skywalker magyarhangját. Mivel a karakter Az utolsó Jedikben egyesült az Erővel, biztosra vehetjük, hogy Erőszellemként tér vissza a záró epizódban. Emellett megszólal Reviczky Gábor, mint az Uralkodó, aki már A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben is kölcsönözte a Sötét Nagyúr hangját.

A második nagy, hivatalos előzetesre még várnunk kell, valószínűleg október végén, november elején teszik közzé, de addig is, gyönyörködjünk ebben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás