promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A For All Mankind átírja a Holdra szállás történetét
Borítókép:  Nicole Wilder - Apple TV+
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az oroszok beelőzik Amerikát.

Az Apple TV+ november elsején már elérhetővé válik, így egyre másra rántják le a leplet az újonnan induló sorozataikról. A szolgáltatást itthon is élvezhetjük 1 890 forintért havonta. Amerikában árban a Disney alá mentek, mivel Apple TV+ 4,99 dollárba kerül majd, még a Disney+ két dollárral többe.

Az egyik nagy zászlóshajóját már belengette az Apple, ami a The Morning Show lesz. A dráma sorozathoz megszerezték Jennifer Anistont, Reese Witherspoont, és Steve Carellt is.

Most előzetest kapott a For All Mankind is, amiben vörössé válik a Hold. A széria kicsit átírja a történelmet, mivel azzal a gondolattal játszik el, hogy mi lett volna, ha az amerikaiakat megelőzik a szovjetek, és ők küldik fel az első embert a Holdra.

Az Egyesült Államok persze nem adja fel, és ha a szovjetek felküldték az első férfit a Holdra, akkor majd ők felküldik az első nőt. Hát igen, a nagy űrversenyben valamiben mindig elsőnek kell lenni.

A stáblistán olyan nevekkel találkozhatunk, mint Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones vagy Jodi Balfour.

Az előzetes nem rossz, de még sem tudott teljesen felcsigázni ez az egész. Akit igen, az november elsejétől már bele is vághat a tíz epizódos kalandba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás