promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélik a Barátok közt egyik régi szereplőjét
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berényi Miklós távozása után egy újabb váratlan változás a Mátyás király téren.

Sokkolta a sorozat rajongóit a hír, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán 21 év után elköszön a Mátyás király tértől. A döntés hátterében az állt, hogy a színésznek elege lett abból, hogy Miklós karaktere nem javul meg. Nem sokkal később nyilvánosságra is került, hogy hogyan száll ki a karakter a sorozatból.

Mondhatni, a történet egyik fő mozgatórugójának távozásával a Barátok közt jövője kétségessé vált, többen arról pletykálnak, hogy az alkotók végleg le akarják zárni a sorozatot, és ezt alátámasztja az is, hogy az RTL Klub késő délutáni időpontra, a 18 órás Híradó elé helyezte Berényiéket. Bár a sorozat készítői azt mondják, még nagyon sokáig nézhetjük a sorozatot, érezhető, hogy már nem úgy fut a szekér, mint az első években.

Most egy újabb változást jelentett be az RTL Klub. Nyolc év után távozik a Fekete Lucát alakító Koller Virág. A fiatal lány az elmúlt hetekben már nem volt látható a sorozatban és nem is fog visszatérni.

„Csodálatos éveket töltöttem el a Barátok köztben, szinte itt nőttem fel és rengeteg barátot szereztem. De eljött az a pont, amikor választanom kellett, és úgy érzem, jelenleg a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni. Ezt pedig nem tudtam volna összeegyeztetni a forgatásokkal, így búcsút kellett vennem a sorozattól”

– mondta Koller Virág a SorozatWikinek.

A fiatal színésznő távozásával nem kell búcsút intenünk a karakternek. A továbbiakban Truckenbrod Fanni fogja játszani Lucát, akit már ma láthatnak a sorozat rajongói.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás