promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit gondol a Trónok harca végéről a Vörös papnő?
Borítókép:  HELEN SLOAN/HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carice van Houten nagyon lazára vette a nyilatkozatát a zárásról.

Most már amennyi színész, annyifélét is nyilatkozik a Trónok harca befejezéséről, amit a rajongók többsége erősen lehúzott. Ettől még a készítőknek nem kellett nagyon siránkozniuk, mivel az HBO zászlóshajója azért szépen szerepelt a 71. Primetime Emmy-díj gálán.

David Benioffot és D.B. Weisst, a sorozat készítőit sok kritika érte, hogy amióta nem volt alapanyaguk, borzalmasat esett a színvonal. George R.R. Martin persze jelezte, hogy ő bizony emiatt nem fogja megváltoztatni a könyv végét. A karakterek sorsa eldőlt, csak hát ő eleve jobban fogja őket ábrázolni, így szerintem a regényben működni fog a végkifejlet. Ha Bran Stark is kapna egy kis fűszerezést, rögtön más lenne az egész fekvése.

A Melisandret, vagyis a Vörös papnőt alakító Carice van Houten-nek is elég fontos feladata volt a végkifejletben, szóval tényleg egy meghatározó karakterről van szó, így a The Hollywood Reporter élvezettel faggatta őt a zárásról.

„Imádtam, hogy a végén elégett a Vastrón. Az egész kámforrá vált. Azt is nagyon szerettem, amikor a végén eldöntik, ki legyen a király, annyira életszagú az egész. Azért volt ez egy okos lépés, mert önmagában véve hülye lépés volt. Az lebegett a szemem előtt, hogy ilyen az élet. Bármelyik tökfilkóból akár elnök is lehet, ilyen világot élünk.”

Hát zseniális, ahogy Carice van Houten fogalmaz, de az egészet zárjuk le úgy, hogy ő azoknak a táborába tartozik, akiknek tetszett a Trónok harca vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás