Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Készül minden idők legvéresebb Texasi láncfűrészes-filmje

Készül minden idők legvéresebb Texasi láncfűrészes-filmje

Zene, Film & Kultúra

Készül minden idők legvéresebb Texasi láncfűrészes-filmje

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:45

Az új mozi egy direkt folytatása lehet az eredeti, 1974-es filmnek.

Tobe Hooper 1974-ben a slasher-filmek egyik mérföldkövét tette le A texasi láncfűrészes mészárlással. Azóta, csakúgy, mint a Halloween, a Rémálom az Elm utcában és a Péntek 13 esetében, számos folytatás, reboot, sőt még előzmény is készült. A legutolsót 2017-ben mutatták be, ez volt a Bőrpofa című film, ami úgy volt beharangozva, mint a franchise legbrutálisabb és legvéresebb darabja. Én inkább vérszegénynek mondanám.

Na, de van még remény! A Bloody Disgusting értesülései szerint a Legendary Entertainmer megállapodott Fede Álvarezzel, hogy producerként vegye kézbe az új Texasi láncfűrészes filmet. A rendező eddig olyan filmeket hozott tető alá, mint a Vaksötét, a Gonosz halott 2013-as verziója, vagy az Ami nem öl meg. Tőle azért nem áll távol a brutalitás, és a túltolt vérmennyiség, szóval mondhatjuk, hogy jó kezekbe került az új film.

A történetről egyelőre semmit sem tudni, de olyan pletykák már keringenek, hogy az eredeti, 1974-es film direkt folytatása lehet. Ez logikus döntés is lenne mind a stúdió részéről, hiszen nyilván látták ők is, hogy a Blumhouse-nak mennyire bejött az, hogy a Halloween is egy direkt folytatást kapott 40 évvel később, semmibevéve az előző mozikat.

Borítókép: Syfy