Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hamarosan indulnak a Valcz Napok

Hamarosan indulnak a Valcz Napok

Zene, Film & Kultúra

Hamarosan indulnak a Valcz Napok

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:30

A Manna Produkció sorozata szeptember 25. és október 5. között tart.

Valcz Péter Kaposváron végzett színészként, majd Párizsban, mint rendező. A független alkotó október elején lesz 35 éves, és úgy döntött, hogy ezt a jeles évfordulót azzal ünnepli, hogy megosztja a nagyközönséggel szabadúszó pályafutásának megtekinthető állomásait. Két héten keresztül – az Rs9-től a Radnóti Színházon át a Bethlen Téri Színházig és a Szkénéig – láthatjuk Valcz Péter alkotásait. Az előadásokon természetesen ő is ott lesz – hol a színpadon, hol a nézőtéren –, így mindenkinek alkalma lehet megismerni őt, azt a kortárs magyar alkotót, rendezőt, színészt, zöldforradalmárt, asztalostanoncot, aki még egy ilyen mini-fesztivált is képes összebarkácsolni.

A Valcz® Napok kiemelt támogatója a Bethlen Téri Színház, a Manna és a közönség.

Bővebb információt ide kattintva találsz!

A Valcz Napok ideje alatt, szeptember 26-án kerül bemutatásra a rendező abszurd showja, a Szeretett Vezérünk című előadás a Szkénében.

Az előadás ajánlója:
A szomszéd múltjával mindig könnyebb szembenézni. Lássuk csak: Bukarest, 1987. Daniel Bănulescu valós személy. Ahogy Nicolae Ceaușescu is az. Daniel egy fiatal író. Csau egy idős diktátor. Felkéri Danielt, hogy írjon egy regényt. Egy regényt, amiről csak akar. De olyan legyen, amitől mindenkinek leesik az álla. Harmincegy napja van rá.

Borítókép: Vertigo Media