Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Múlt karácsony szinkronos előzetese

Megérkezett a Múlt karácsony szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Múlt karácsony szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:45

35 éve George Michael írt egy dalt, ami klasszikussá vált. Idén karácsonykor pedig jön egy film, amit ez a dal ihletett.

Imádom a karácsonyt! Aki ismer, tudja rólam, hogy ahogy egyre közeledik az ünnep, egyre inkább megőrülök. Alig várom, hogy az adventi időszakra feldíszítsem a lakást, és több tucat filmet letöltök, hogy minden napra jusson legalább kettő. Ezért is örültem meg, hogy idén sem maradunk új, karácsonyi film nélkül.

A George Michael „Last Christmas” című dal ihlette filmben Emilia Clarke egy csetlő-botló fiatal nőt alakít, akinek sosem akar összejönni semmi. Először beteg lesz, amibe majdnem belehal, aztán manóként dolgozik egy egész évben nyitvatartó karácsonyi boltban. Végül megjelenik Tom (Henry Golding), aki megpróbálja megérteni és rendbe tenni a lány életét.

Ha a rövid leírás nem is csigázza fel az embert, arra a legtöbben csak felkapják a fejüket, hogy a karácsonyi közegbe helyezett történetét nem más írta, mint az Oscar-díjas Emma Thompson. A rendezésért pedig az a Paul Feig felel, akinek a Koszorúslányokat, A kémet, és a Női szerveket köszönhetjük.

A filmhez már meg is érkezett a szinkronos előzetes. A Múlt karácsony november 17-én érkezik a hazai mozikba.

Borítókép: IMDb