Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A The Boys a Netflixes Marvel sorozatokat is lenyomta

A The Boys a Netflixes Marvel sorozatokat is lenyomta

Zene, Film & Kultúra

A The Boys a Netflixes Marvel sorozatokat is lenyomta

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:00

Bár a legnépszerűbb streamingszolgáltató nem is fordított rájuk annyi figyelmet.

A gyerekeknek szóló mesedélutánt a The Boys esetében el lehetett felejteni. Az Amazon zászlóshajója felnőtt besorolást kapott, de hát nem is szorította háttérbe a brutalitást. Az emberek többsége erre csak fellélegzett, hogy végre egy széria, ami nem pólyásként akarja hülyének nézni a fogyasztóját, hanem csak jól odacsapni.

A szuperhős is valamilyen szinten emberből van, így használhatja az életben rosszra is az erejét. Lehet korrupt, és lehet nem törődöm ürge is. A Darick Robertson és Garth Ennis által készített képregény azt veszi alapul, hogy ezeket a „szuperhősöket” bizony nem csak felügyelni kell, de meg is kell állítani. Így jön létre a The Boys csapata, akik azt tűzték ki célul, hogy tisztességtelen szuperhősökre vadásszanak.

Mi már gyakorlatilag a pilot résztől eldobtuk az agyunkat, de az egész évad zseniális.

A The Boys július 26-án debütált, és olyan szériákat szorított háttérbe, mint a Jessica Jones, Luke Cage, vagy a Daredevil. Nem is nyitányról beszélünk itt, hanem hogy az alkotás iránt folyamatos az érdeklődés. Az ember megnézi, és szól az ismerősének, hogy „helló öreg, ezt neked is látnod kell”. A diagramon látszik, hogy egy hónap után is tartotta magát, ami elképesztő.

Mi kell ennek az eléréshez? Nem újdonság, csak legyen bitang jó a széria. Hát a The Boys az lett, és most mi szólunk nektek, hogy kezdjétek el nézni, ha még nem tettétek meg. A második évadot már forgatják, és jövőre érkezik.  

Borítókép: Jan Thijs