Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A hazai mozikban is maradt első helyen Pennywise

A hazai mozikban is maradt első helyen Pennywise

Zene, Film & Kultúra

A hazai mozikban is maradt első helyen Pennywise

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:00

Három premier volt nálunk, ebből az egyik tudott beesni a második helyre.

Számítani lehetett rá, hogy az Az – Második fejezete után még mindig nagy lesz az érdeklődés, szóval biztosra lehetett venni az első helyét, akárcsak Amerikában. A hétvégén 46 ezer 849 néző ült be rá, és össznézőszámban csaknem 169 ezernél jár 5 ember híján. Stephen King friss adaptációja 323 millió dollárt tett le eddig az asztalra. Az első rész beéréséhez 700 milliót kellene valahogy összekalapoznia.

Ami nagyot tudott ugrani a friss premierek közül, az a Downton Abbey, amitől őszintén szólva jobb eredményt vártam. A szériához készült film 13 ezer 491 embert tudott bevonzani. Amerikában pénteken mutatják be, szóval majd akkor érdemes világbevételről beszélni. Aki a hazaira kíváncsi, az csak szerény 20 millió forint.

A Jó srácok és a Volt egyszer egy... Hollywood csaknem 12 ezer nézőt vonzott, míg a Támadás a Fehér Ház ellen harmadik része már csak 8 ezer 654-et. Ebből Tarantino kilencedik filmje esett le nagyon a második helyről a negyedikre, de össznézőszámban ez áll a legjobb 312 ezerrel.

A friss premierek között ott van a Kópé nevezetű kutyás film a hatodik helyen,

és a 100 dolog című vígjáték a nyolcadikon. Lehet dönteni, hogy melyiket szeretnétek bepróbálni. Ha egyiket sem, teljesen mértékben megértem. A Kópé amúgy első ránézésre aranyosnak néz ki.

A premierek közé ékelődött be az Aki bújt, és a 100 dolog után jön a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, valamint a Családi vakáció – Irány Ibiza!

Borítókép: Warner Bros.