promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Tom Holland Pókembere szembeszáll Tom Hardy Venomjával
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sony nekilát a saját szuperhősös univerzumának építéséhez.

[[adv]]

Azt mondják, hogy minden rosszvan van valami jó. Nem mondom, amikor meghallottam, hogy a Marvel és a Sony útjai különválnak, és Pókember teljes mértékben visszakerül a Sony-hoz, megütött a guta. Végre volt egy karakter, akire lehetett volna építeni az MCU jövőjét, és ez már soha nem fog megtörténni.

Egészen a mostanáig úgy voltam vele, hogy oké, hogy Tom Holland továbbra is Pókember marad, de az már nem lesz ugyanaz. Mint ahogy a sith-ek esetében, engem is elvakított a gyűlölet és félelem homályosította el az elmémet. Ugyanis nem gondoltam bele, hogy mit jelent az, hogy Öcsipók végérvényesen visszatért a Sony-hoz.

Gyerekek! Van készülőben egy Venom 2, és egy Morbius is. Emlékszem, volt egy listám, amiben összegyűjtöttem néhány általam kedvelt antihőst a képregényekből, akiket szeretnék Pókember ellenségeként látni. Ezek között szerepelt Venom és Morbius is.

És most, Tony Vinciquerra, a Sony Pictures főnöke erősítette meg, hogy a Pókembert a Venom és más, Sony tulajdonában lévő Marvel karakterek univerzumában is szerepeltetni fogják, mi több: hozzálátnak a saját szuperhősös univerzum építéséhez.

„A Pókember teljesen jól ment a közös filmek előtt is, még sikeresebb volt a közös filmek után is és most, hogy a saját univerzumunkat menedzselhetjük, más karakterek filmjeiben is játszani fog. Azt hiszem, hogy nagyon is képesek vagyunk arra, amit meg akarunk tenni”

– fogalmazott Vinciquerra.

Számomra ez egy óriási örömhír, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok rajongónak is. Oké, átkozódunk, szidjuk a Sonyt vagy a Marvelt, ki kinek a pártján áll, de azért legyünk őszinték, erre a pillanatra vártunk, hogy Tom Holland Pókembere szembenézzen Tom Hardy Venomjával és Jared Leto Morbiusával.

A Venom 2-ről még egyelőre nem tudni, hogy már abban is benne lesz Pókember, az biztos, hogy a mozit Andy Serkis rendezi, a film főgonosza pedig Mészárszék lesz, akit Woody Harrelson alakít majd. Ezek után kíváncsian várom a további fejleményeket a Sony új, építkező univerzumáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás