promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pitt és DiCaprio párosa harmadik hete megunhatatlan nálunk
Borítókép:  Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra is Tarantino kilencedik filmje vezeti a hazai mozis toplistát.

[[adv]]

Azt mindig hozzáteszem, hogy Amerikában azért nincsen Volt egyszer egy... Hollywood láz, mert ott már rég bemutatták az alkotást. Mi azonban töretlenül tartjuk az első helyen a kultikus rendező friss filmjét.

Hétvégén 28 ezer 702 néző volt rá kíváncsi először, vagy ismét, össznézőszámban pedig már átlépte a 260 ezret. A Halálos iramban: Hobbs & Shaw-nak ezt például még csak most sikerült elérni, pedig már adják egy ideje. A Dwayne Johnson Jason Statham páros amúgy már csak hatodik nálunk.

A Halálos iramban persze világbevételben győzött, mert 684 millió dollárt hozott, Tarantino filmje pedig 283 millió dolláron áll pillanatnyilag.

Amerikában már második hete első a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása című akciófilm, aminek ott sokkal nagyobb kultusza van, mint hazánkban. Persze tegyük azt is hozzá, premier ott nem volt a héten, és panganak a mozik. Ez azonban Magyarországon premieres volt és 24 ezer 816-an azért be is ültek rá.

A múlt heti ezüstérmesből most a Fehér Ház kalamajka miatt bronzérmes lett: 21 ezer 84 ember volt kíváncsi a Jó srácokra. A vígjátékra 144 ezer ember ült be eddig röhögni, ami azért szintén szép szám.

A top 10 további résztvevői így jönnek sorban: Aki bújt, Angry Birds: A film 2, Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Az oroszlánkirály, A kis kedvencek titkos élete 2 (ez szól eddig a legnagyobbat nálunk, már 433 ezer össznézővel), Mancs őrjárat, Családi vakáció - Irány Ibiza!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás