Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Melyik sorozatok fogytak ki a legjobban az ötletekből?

Melyik sorozatok fogytak ki a legjobban az ötletekből?

Zene, Film & Kultúra

Melyik sorozatok fogytak ki a legjobban az ötletekből?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:00

Persze jóval több van ezekből, mint tíz, de most jöjjön egy afféle top 10!

Minden sorozatnak van lagymatag, vagy éppen borzalmas évadja, de ha az nem is, gyengébb részei biztosan. Én egy szériával vagyok úgy, hogy már végtelenszer végignéztem, és az a Breaking Bad. Nagyon úgy néz ki, hogy a film előtt kilencedjére is neki fogok majd ugrani.

Vince Gilligan, akit már az X-aktákban is imádtam, mint készítőt, annyira precízen építette fel az egész szériát, hogy semmibe nem tudtam belekötni. Gyenge részek persze itt is vannak, de gyenge évad egyáltalán nem.

Az X-akták amúgy pont benne van a listában, aminek a friss részei engem sem nyűgöztek le. A régi epizódok jöhetnek bármikor, de az újakból már rég eltűnt az a hangulat, ami anno naggyá tette a szériát.

A WatchMojo top 10-ben lesz két animációs sorozat, pont előkelő helyen, amik szerintem is vesztettek kicsit a népszerűségükből, de ütős poénokat ettől még mindig fognak tudni tartogatni. Akárhány évad is jön ki belőlük, én mindig nézni fogom mindet, ahogy például a South Parkot is. Igen, amúgy a South Park is simán felfért volna erre a listára.

Még szót ejtenék a The Walking Deadről, mert mai napig követem, de már teljesen nem tudok vele azonosulni, és nem várom úgy a debütáló évadokat, mint régen. Amióta lement a háború Negan-nel és csapatával, azóta nincs új a nap alatt. A készítőknek jobban pörgetniük kellett volna a dolgokat, de ezt nem tették meg. A képregényt már Robert Kirkman is lezárta, mivel nem tudott belőle mit kipasszírozni.

Rátett még egy lapáttal az egészre, hogy a Ricket alakító Andrew Lincoln otthagyta a szériát. A közelgő The Walking Dead filmjeire kíváncsi vagyok, és talán csak is ezért nézem még a sorozatot, hogy ha valami átmenet lenne, akkor értsem a poént.

A WatchMojo első helyezésén biztosan sokan ki fognak borulni. Én nem, mert sosem követtem igazán, csak amikor elkaptam a tévében, és főképp akkor is csak a kocka utalások jöttek le belőle. Talán ezzel már el is árultam, hogy mi lesz az.

Borítókép: AMC

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria