promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik sorozatok fogytak ki a legjobban az ötletekből?
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze jóval több van ezekből, mint tíz, de most jöjjön egy afféle top 10!

[[adv]]

Minden sorozatnak van lagymatag, vagy éppen borzalmas évadja, de ha az nem is, gyengébb részei biztosan. Én egy szériával vagyok úgy, hogy már végtelenszer végignéztem, és az a Breaking Bad. Nagyon úgy néz ki, hogy a film előtt kilencedjére is neki fogok majd ugrani.

Vince Gilligan, akit már az X-aktákban is imádtam, mint készítőt, annyira precízen építette fel az egész szériát, hogy semmibe nem tudtam belekötni. Gyenge részek persze itt is vannak, de gyenge évad egyáltalán nem.

Az X-akták amúgy pont benne van a listában, aminek a friss részei engem sem nyűgöztek le. A régi epizódok jöhetnek bármikor, de az újakból már rég eltűnt az a hangulat, ami anno naggyá tette a szériát.

A WatchMojo top 10-ben lesz két animációs sorozat, pont előkelő helyen, amik szerintem is vesztettek kicsit a népszerűségükből, de ütős poénokat ettől még mindig fognak tudni tartogatni. Akárhány évad is jön ki belőlük, én mindig nézni fogom mindet, ahogy például a South Parkot is. Igen, amúgy a South Park is simán felfért volna erre a listára.

Még szót ejtenék a The Walking Deadről, mert mai napig követem, de már teljesen nem tudok vele azonosulni, és nem várom úgy a debütáló évadokat, mint régen. Amióta lement a háború Negan-nel és csapatával, azóta nincs új a nap alatt. A készítőknek jobban pörgetniük kellett volna a dolgokat, de ezt nem tették meg. A képregényt már Robert Kirkman is lezárta, mivel nem tudott belőle mit kipasszírozni.

Rátett még egy lapáttal az egészre, hogy a Ricket alakító Andrew Lincoln otthagyta a szériát. A közelgő The Walking Dead filmjeire kíváncsi vagyok, és talán csak is ezért nézem még a sorozatot, hogy ha valami átmenet lenne, akkor értsem a poént.

A WatchMojo első helyezésén biztosan sokan ki fognak borulni. Én nem, mert sosem követtem igazán, csak amikor elkaptam a tévében, és főképp akkor is csak a kocka utalások jöttek le belőle. Talán ezzel már el is árultam, hogy mi lesz az.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás