Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

James Blunt visszatér Budapestre

James Blunt visszatér Budapestre

Zene, Film & Kultúra

James Blunt visszatér Budapestre

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:40

A rajongók élőben is hallhatják az új albumát az Arénában.

Az énekesnek nemrég jelent meg az új dala, a Cold, ami már a klasszikus igazi Bluntot hozza vissza nekünk. Hogy ez jó-e, vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

Szóval a Cold lett az októberben megjelenő album első előfutára. Miután előző korongján főként az elektronikus hangzásvilág kapott helyet, a brit énekes és dalszerző most visszatér gyökerekhez.

„Úgy érzem, ez a legőszintébb lemez, amit valaha készítettem. Az album összes dala valami olyanra utal, amin keresztülmegyek, vagy amit már meg is tapasztaltam. Nagyon személyes felvétel és büszke vagyok rá, hogy megoszthatom a közönséggel”

– mesélte Blunt, aki olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Steve Robson vagy Jimmy Hogarth.

James Blunt első albuma 2004-ben jelent meg „Back To Bedlam” címmel, majd hamarosan „You’re Beautiful” dala hozta meg neki a világszíntű ismertséget. A „Once Upon A Mind” lesz a hatodik lemeze a sorban.

A hab a tortán, hogy a magyar közönség élőben is hallhatja a dalokat, mivel Blunt 2020. április 1-én a Budapest Arénában koncertezik. Igen, az az átverős nap, de a hír komoly, a jegyekre pedig szeptember 6-ától lehet lecsapni.

Borítókép: James Blunt offical