promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka: Sokan voltak, akik nem akartak engem az RTL-nél látni
Borítókép:  Instagram.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon sok témáról beszélgettek az Index újságírói Majkával, egy podcastben.

[[adv]]

Napjaink egyik legfelkapottabb énekes-műsorvezetője Majka, aki nagyon ritkán ad ennyire szókimondó interjút. Most az Index-szel kivételt tett. Nem árulunk el mindent, csak pontokba szedjük a legfontosabbakat:

  • Hamarosan indul a saját ötletű gameshow-ja a TV2-n
  • Megkerülhetetlen téma: Hajós Andrással évek óta nagyon jó barátok
  • Három évvel ezelőtt a sok munka miatt összeomlott
  • Majkát az RTL Klub ismertette meg az országgal, de onnan több évvel ezelőtt eljött. Elmondja, hogy miért, és mi a különbség a TV2 és az RTL Klub között
  • Arra a kérdésre is választ ad, hogy mi mellett dönteni, ha választás elé állítaná az anyacsatorna.

A podcast egyik legérdekesebb része, amikor Majka arról beszél, hogy milyen az RTL Klub, és neki miért kellett onnan eljönnie:

„Az RTL egy nagyon profi televíziós cég, és amikor én ott elkezdtem dolgozni, akkor nagyon sok élményem volt. Aztán nagyon sok rossz élményem lett. Ott azért vannak olyan emberek, akikkel én nem tudok együtt dolgozni. A TV2-nél fel tudom hívni a programigazgatót vagy akár a vezérigazgatót, és meg tudok velük beszélni bizonyos dolgokat. Vagy akár el is tudom őket küldeni a francba, ahogy ők is el tudnak engem. Az RTL az más, az RTL egy olyan birodalmat képviselt, amikor én eljöttem onnan, hogy azt csinálod, amit mi mondunk. Bár azóta talán ebből kicsit visszább vettek. Ez a hozzáállás nyilván azért lehetett, mert akit kiebrudaltak a tévéből, az utána megszűnt létezni, mint például Vágó István, aki egy nagyon nagy csávó volt előtte. Azt gondolnád, hogy egy olyan korszakos ikont, zsenit nem lehet elfelejteni, mert kirúgja egy kereskedelmi tévé. Ők ezt tudták, és mondhatni az övék volt ez az egész hatalom. Én nem tudok egy olyan rendszerhez tartozni, ahol nem lehet valakit felhívni telefonon, mert olyan magasan ül, hogy le se lát addig, ahol én vagyok.”

Ide kattintva hallgathatod meg a több mint egy órás beszélgetést!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás