promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerűen nem lehet lenyomni Leonardo DiCapriót és Brad Pittet
Borítókép:  ANDREW COOPER
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A premeires horror komédia csak a harmadik helyre tudott befutni.

[[adv]]

A tengerentúlon már lecsengett a Volt egyszer egy... Hollywood láz, mivel jóval előbb mutatták be az észak-amerikai mozikban, mint nálunk. Ott most hihetetlen módon a Támadás a Fehér Ház ellen harmadik felvonása az első. A B-kategóriás akcióért valamiért odaáig vannak az amerikaiak. Nálunk csütörtökön mutatják be, az meg később kiderül, hogy mennyi nézőt tud bevonzani.

Ami biztos, hogy Tarantino kilencedik filmje maradt az első helyen: 54 ezer 751-en ültek be rá, és ezzel már túl van a 200 ezres nézőszámon két hét alatt. A teljes összbevétele jelenleg 239 millió dollárnál tart.

A felnőtt tini komédia, azaz a Jó srácok is maradt ezüstérmes, 32 ezer 599 néző ült be rá, ezzel a film a 100 ezres nézőszámot ugrotta át.

Az Aki bújt horror vígjáték jelenleg afféle meglepetés filmként van terítéken mindenhol, és hála égnek az emberek fülébe eljutott, hogy ez bizony egy nem rossz alkotás. Be is gördült premieresként a harmadik helyre, 20 ezer 229-en voltak rá kíváncsiak. Ez ugyebár ugyanúgy premierbe volt nálunk, mint Amerikában.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Angry Birds 2. – A film, Az oroszlánkirály, Mancs őrjárat, A bűn királynői (ez az új Melissa McCarthy-film, nagyot bukott, alig ültek be rá 7 ezren), A kis kedvencek titkos élete 2, Családi vakáció – Irány Ibiza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás