Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már biztosan Mészárszék lesz a főellenség a Venom 2-ben

Már biztosan Mészárszék lesz a főellenség a Venom 2-ben

Zene, Film & Kultúra

Már biztosan Mészárszék lesz a főellenség a Venom 2-ben

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:00

A film operatőre, Robert Richardson kotyogta el a Collidernek az infót, de mégsem ez a legjobb hír.

Zseniális kamerást szerzett magának a Venom második része. Richardson imád Tarantinóval együtt dolgozni, de mondjuk ő fényképezte az igen csak elborult látványvilágú Scorsese filmet, a Viharszigetet is, vagy ha már nagyon klasszikust akarunk említeni, a Casinót. Három Oscar-díjjal a zsebében fogja tudni, hogy mit csinál.

Az viszont most biztosan jobban érdekel mindenkit, hogy mit kotyogott el. Hát egy nagyon jó dolgot: ez pedig az, hogy a Venom 2-ben az eredetileg tervezett Carnage, vagyis Mészárszék lesz Eddie Brock főellensége.

Ugyebár a Venom első részének a végén van egy jelenet, amikor Brock találkozik Cletus Kasadyvel, akiből később Carnage válik. Sokaknak, köztük nekem is leesett az állam, amikor megláttam, hogy Woody Harrelsont, és az talán a legjobb hír, hogy a második részben is ő fogja eljátszani a karaktert.

„Gyakorlatilag azonnal igent mondtam Andynek (Andy Serkis, a film rendezője), mert ez az alkotás nagyot fog ütni. A kiváló főszereplő mellett ott lesz Woody Harrelson is, akinek zseniális belépője lesz”

– mesélte Richardson, aki ezzel már el is árult mindent.

Borítókép: Sony