promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az amerikaiak imádják, ha megtámadják a Fehér Házat
Borítókép:  Jack English
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Támadás a Fehér Ház ellen harmadik felvonása lett az első a tengerentúli mozikban.

[[adv]]

Hihetetlen, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen milyen népszerű akciófilm széria lett, és még a harmadik rész is mennyire fel tudja csigázni a nézőket. Gerard Butler visszatér Mike Banning szerepében, Morgan Freeman-nek meg már elnökként kell megmenteni a hátsóját, és ez nem lesz könnyű, mert közben a testőrének is a fejét akarják venni.

A Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása 21,3 millió dollárral nyitott, amivel sikerült megkaparintania az első helyet, de hát nagyon erős kihívói nem voltak. Az alkotást most csütörtökön már a hazai mozikban is lehet tesztelni.

A Jó Srácok 11,8 millió dollárral csúszott le a második helyre, és összbevételben 49 millió dollárnál tart. Vígjátéknál ez nagyon jó, és még tuti sokan akarják megnézni a felnőtt humorral fűszerezett tini-kalandot.

A bronzérmet egy szerény költségvetésű sportdráma, az Overcomer foglalta be 8,2 milliós bevétellel, majd ugyanennyivel követi őt Az oroszlánkirály a negyedik helyen. A Disney rommá keresi magát rajta, mivel 1 milliárd 508 milliós bevételnél tart.

Az ezüstérmes helyről az ötödikre pottyant a Halálos iramban: Hobbs & Shaw 8,1 millió dollárral, ami 589 milliót hozott a konyhára eddig.

Az Aki bújt című horrorkomédia igazi meglepetés lehet majd, 7,6 millióval csúszott be premieresen a hatodik helyre. Lesz ez még jobb is remélhetőleg, bár a gyártási költsége persze így is megvan, mivel 6 millióból rakták össze.

A top 10 további szereplői így követik egymást: Angry Birds 2. - A film, Lidérces mesék, Dóra és az elveszett Aranyváros, Volt egyszer egy... Hollywood.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás