Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ingyenes Bryan Adams-koncert lesz a Hősök terén

Ingyenes Bryan Adams-koncert lesz a Hősök terén

Zene, Film & Kultúra

Ingyenes Bryan Adams-koncert lesz a Hősök terén

Zene, Film & Kultúra

TK 17:00

Bryan Adams már hatodik alkalommal ad koncertet Magyarországon. A kanadai énekes ezúttal szeptember 28-án lép fel a Hősök terén.

A Szerencsejáték Zrt. azt közölte a távirati irodával, hogy a Skandináv lottó idén ünnepli huszadik születésnapját. Ennek apropóján Bryan Adams ingyenes koncertet ad a budapesti Hősök terén. A kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel: az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.

Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva ad kétórás koncertet Budapesten.

Bryan Adams legutóbb három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is fellépet, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.

A szeptember 28-i koncert a Hősök terén 18 órakor a Wellhello koncertjével kezdődik, Bryan Adams 20 órakor lép színpadra. A Szerencsejáték Zrt. a közleményben kiemelte: a társaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobillelátó várja az érdeklődőket.

A földalatti és a metrók a koncert idején sűrítve közlekednek majd.

Borítókép: AFP