promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyenes Bryan Adams-koncert lesz a Hősök terén
Borítókép:  AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bryan Adams már hatodik alkalommal ad koncertet Magyarországon. A kanadai énekes ezúttal szeptember 28-án lép fel a Hősök terén.

[[adv]]

A Szerencsejáték Zrt. azt közölte a távirati irodával, hogy a Skandináv lottó idén ünnepli huszadik születésnapját. Ennek apropóján Bryan Adams ingyenes koncertet ad a budapesti Hősök terén. A kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel: az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.

Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva ad kétórás koncertet Budapesten.

Bryan Adams legutóbb három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is fellépet, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.

A szeptember 28-i koncert a Hősök terén 18 órakor a Wellhello koncertjével kezdődik, Bryan Adams 20 órakor lép színpadra. A Szerencsejáték Zrt. a közleményben kiemelte: a társaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobillelátó várja az érdeklődőket.

A földalatti és a metrók a koncert idején sűrítve közlekednek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás