promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Taylor Swift legújabb lemeze: Lover
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Swift még a harmincadik születésnapja előtt letette a hetedik albumát az asztalra.

[[adv]]

Két évvel ezelőtti, Reputation című lemezén az amerikai énekesnő rituálisan eltemette korábbi, érzelmes önmagát, és hadat üzent mindenkinek, aki valaha is kritizálta őt.

A Loverrel viszont visszatér korábbi énjéhez: dalai minden eddiginél személyesebbek. Sőt, a CD-ből többféle deluxe-verzió is készült, minden változat tokjában különböző személyes történetekkel önmagáról. A deluxe verzió tartalmazza még az „I Forgot That You Existed” és a „Lover” akusztikus zongorás verzióját.

Taylor Swift azok közé az énekesnők közé tartozik, akik nem akarnak mindig görcsösen megújulni. Albumain sokkal inkább a folyamatos változás érezhető, éles váltások nélkül. A Lover 18 dala (ez az eddigi leghosszabb lemeze) is tökéletesen beleillik a képbe: minden ráerőltetett koncepciót mellőz és sugározza, hogy ez a változás mennyire felszabadító.

Eddig négy dalt kaptunk tőle az albumról, a Panic! At The Disco énekesével közös ME!-t , a You Need To Calm Down-t, a címadó Lover-t, és az líraibb The Archer-t. Az első háromhoz klip is készült, és mindegyikben a vidám színek dominálnak.

Jack Antonoff, Swift állandó szerzőtársa ezen a ’80-as évek pop-rock éráját megidéző albumon is közreműködött, de a Cruel Summer című számot például Annie Clark (St. Vincent) is jegyzi, de feltűnik még Joel Little vagy Cautious Clay is.

Most már azonban jöjjön a tesztelő tömeg, vagyis Ti. A teljes albumot ide kattintva éritek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás