Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: Készül az Obi-Wan sorozat

Hivatalos: Készül az Obi-Wan sorozat

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: Készül az Obi-Wan sorozat

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:45

Imáink meghallgattattak!

Azért szeretem az olyan eseményeket, mint a Comic Con vagy a D23, mert rengeteg szuper hírt és bejelentést kapunk. Az éppen most zajló Disney-konferencia sem szűkölködik örömhírekben.

Éppen csak befutott Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatának, a The Mandalorian-nak az első kedvcsinálója, de máris itt van az újabb 'breaking new', aminek valószínűleg nagyon sokan fognak örülni.

Eddig csak pletykaként kezeltük mi is, hogy Ewan McGregor-val tárgyal a Disney egy Obi-Wan Kenobi sorozatról, most azonban hivatalosan is bejelentették, hogy el is készül.

Bizony, jól hallottátok! A Diney végre meghallotta a rajongók fohászkodását, és megadja nekünk azt a sorozatot azzal a karakterrel, amire olyan sokat vártunk. A történetről eddig semmit sem tudni, a forgatókönyv állítólag készen van, és 2020-ban kezdődhet el a forgatás. A sorozat a Solo: Egy Star Wars-történet cselekményének közepe tájékán fog indulni, ez persze nem azt jelenti, hogy a spin off-ban látott karakterek visszaköszönnek majd az Obi-Wan sorozatban.

Akire esetleg számíthatunk, az Darth Maul, hiszen ő évtizedekig foglalkozott azzal, hogy ősellensége nyomára bukkanjon, és végezzen vele. Ezt a rövid, de epikus összecsapást láthattuk is a Star Wars: Rebels sorozatban, aminek természetesen az lett a vége, hogy Maul meghalt.

Egy ilyen hír után már szép az ember napja, nem? Főleg, ha Star Wars-rajongó.

Borítókép: Entertainment Tonight

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria