promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetest kapott Edward Norton legújabb rendezése
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú idő telt el, mert 2000 óta nem rendezett a kultikus színész.

Edward Nortont 2016-ban, a Váratlan szépségben láthattuk utoljára, mivel inkább csak a hangjával találkozhattunk - szinkronizált a Virslipartiban, valamint a Kutyák szigetében is. Most igazi mindenesként tér vissza. Jonathan Lethem regényéből Norton írta az Anyátlan Brooklyn (vagy éppen Árva Brooklyn, kinek hogy tetszik) forgatókönyvét, ugyebár ő rendezte, és a főszerepet is magára vállalta.

Az ’50-es évek New Yorkjába tartunk, ahol Norton egy Lionel Essrog nevű magándetektívet alakít. A nyomozó Tourette-szindrómás, ami olykor tréfás helyzeteket kreál. Amúgy egy kőkemény drámáról beszélünk, amibe a Golden Globe-díjas színész egy kis noir stílust is kötelezően belecsempészett.

Lionelnek barátja és mentora, Frank Minna gyilkosa után kell elkezdenie nyomozni, akit nem kisebb név fog eljátszani, mint Bruce Willis, de a sztárparádénak itt még nincs vége. Benne lesz a filmben Willem Dafoe, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin és Leslie Mann is.

A Motherless Brooklyn premierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz szeptember 10-én, a nagyközönség pedig november elsejétől ülhet be rá Amerikában, nálunk meg majd még kiderül mikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás