promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is bejelentették a Mátrix 4-et
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez még nem lenne elég, akkor Neo és Trinity karaktere is visszatér.

Eljött a pillanat, amire minden Mátrix rajongó várt: hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a Mátrix negyedik része. Bár a Forradalmak nem lett valami jó zárás, de egy nagyon ütős negyedik felvonással ezt meg tudnánk bocsájtani.

Nem akarnak új univerzumot építeni, mivel Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér a filmben. Nagyon jól tudjuk, hogy mi történik a harmadik részben, így a karakterek visszahozása igen csak érdekes, de hát nézzük úgy, hogy a Mátrixban bármi megtörténhet.

A Variety idézte is Toby Emmerich, a Warner elnökének a szavait, aki most már nem titkolta, hogy valóban érkezik a folytatás, amit Lana Wachowski  fog írni és rendezni.  

„Töménytelen izgalom van bennünk, hogy ismét beléphetünk a Mátrixba, ráadásul Lanával, aki egy roppant kreatív filmes és látnok egyben. Nagyon örülünk, hogy teljes egészében ő fogja levezényelni a negyedik részt, aminek az írója, rendezője, és producere is lesz egyben.”

Lana Wachowski szerint az a világ, amit 20 évvel ezelőtt megálmodtak a testvérével, az most még inkább aktuális. Örül annak, hogy visszatérnek a klasszikus karakterek, na meg hogy újra a régi csapattal dolgozhat.

Tudom mindenkit érdekel, de Morpheusról még nem esett szó.  Ha minden jól megy, jövőre már el is kezdik majd a forgatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás