promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel elköszön a Pókember filmektől
Borítókép:  Jay Maidment - © 2019 CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs megegyezés, Pókember innentől nem lesz a Marvel-moziverzum része.

[[adv]]

A Sony ígéretet tett, hogy ha a Pókember: Idegenben eléri az egymilliárdos bevételt, akkor folytatják a Marvel történetsíkot. Az alkotás már 1 milliárd 95 millió dolláros bevételnél jár, ráadásul most készülnek róla lehúzni egy újabb bőrt, mivel a kibővített változatát is moziba küldik. Bár ez elég parasztvakítás lesz, mert négy percnyi plusz jelenetet tesznek bele.

A kulisszák mögött azonban ádáz harc megy a Marvel elnöke, Kevin Feige és a Sony között. Állítólag finanszírozási problémákról van szó, de szerintem lehet ott egy cseppnyi kreatív nézeteltérés is Feige részéről.

A lényeg, ami borzalmas hír lesz a rajongóknak, hogy a két fél búcsút int egymásnak, tehát Pókember elköszön a Marvel-moziverzumtól, így Tom Hollandot sem fogjátok többet Pókemberként látni. Pedig a színész már állítólag azon is gondolkodott, hogy kit látna szívesen főellenségként.

A Deadline persze kiderítette, hogy a szerződésben eddig annyi állt, hogy a Sony pénzelte a Pókember filmeket, így a bevételből sem kellett adnia senkinek, a Marvel azonban csak annyi csontot kapott a stúdiótól, hogy az MCU használhatta a karaktert, meg övék volt a merchandising-jog, de hát az nem sok mindent ér.

A Marvel azt akarta, hogy 50 százalékban ő is beszállhasson a költségekbe, és ennek értelmében a bevételek felét is megkapták volna. Természetesen a Sony ebből nem kért, van nekik pénzük Pókemberezni. A Sony karaktere így kiesik az MCU-ból, míg a Marvel elveszíti az egyik legklasszikusabb karakterét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás