Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ewan McGregor mégis csak visszatér, mint Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor mégis csak visszatér, mint Obi-Wan Kenobi

Zene, Film & Kultúra

Ewan McGregor mégis csak visszatér, mint Obi-Wan Kenobi

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:15

A Jedi-mester külön sorozatot kap a Disney+-on.

A Disney és a Lucasfilm nemrég még azt tevezte, hogy a Skywalker-sagan túl minden évben előrukkolnak egy-egy spin off-val, ami valamelyik, már ismert karakterre fókuszál majd. Szóba került többek között Yoda mester, Boba Fett, Jabba, Phasma százados és Obi-Wan Kenobi önálló filmje, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet orbitális bukása miatt a stúdió újragondolta a dolgot, és kaszáltak minden tervezett spin off-ot.

Az Obi-Wan spin off pedig egy olyan film lett volna, aminek a legtöbb rajongó örült volna, sőt, a mai napig reménykednek abban, hogy Ewan McGregor egyszer még visszatérhet kultikus szerepében.

Úgy látszik, "egy új remény" lángolt fel. Eddig Jon Favreau The Mandalorian című sorozatáról, és a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor századosról szóló sorozatról tudtunk biztosan, amelyek az ősszel induló Disney+-on fognak debütálni. A Deadline információi szerint azonban komoly esélyek vannak arra, hogy Obi-Wan Kenobi is egy hatrészes minisorozatot kapjon a streamingszolgáltatón.

A legendás Jedi-mesterről szóló széria az eredeti tervekhez hasonlóan A sithek bosszúja és az Egy új remény cselekménye között játszódna a Tatooine-on.

A stúdió elvileg már tárgyal Ewan McGregor-val a szerepről. A színész már korábban is többször is nyilatkozott róla, hogy örömmel ragadna újra fénykardot.

"Simán elvállalnám."

- fogalmazott a színész.

Reménykedjünk benne, hogy tényleg megvalósulhat az Obi-Wan minisorozat, én piszkosul vevő lennék rá. Sokkal inkább hoz lázba, mint az Andor százados sorozat.

Borítókép: Premiere