promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Interaktív horrort vinnének a moziba
Borítókép:  Alexandre Aja vezényelné le az interaktív mozis kalandot. - Sergej Radovic - Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kezedben lenne a döntés, hogy mi legyen a végkifejlet.

[[adv]]

Aki kipróbálta a Black Mirror: Bandersnatchet, az tudja milyen izgalmas, ha mi dönthetünk arról, merre haladjon a történet. A sorozat készítői ezzel egy nagy újítást hoztak létre, a horror műfajban lubickoló Alexandre Aja meg úgy látja, hogy ez moziban is működhetne.

A Nick Howard, Jeff Simon, és Mike Flanagen író trióval egy olyan kísértetházas sztorit szeretnének létrehozni, amiben a teremben ülő nézők egy applikáció segítségével dönthetik el, hogy merre menjen a sztori, vagy mi legyen egyes karaktereknek a sorsa.

Ebben sajnos benne van a csalódás lehetősége is, mivel a többiek leszavazhatják, hogy mi mit szeretnénk látni, míg a Black Mirror előtt ülve erről egyedül dönthettünk.

Gondolom a végén ki is kellene írnia az applikációnak, hogy éppen melyik a nyertes szituáció, ne közben találgassuk, mit látunk éppen. Persze egy DVD kiadáson már az összes lehetséges verziót megnézhetnénk a saját uralmunk szerint.

Az interaktív mozit Steven Spielberg csapata is jó ötletnek tartja, mivel a kultikus rendező által alapított Amblin Partners csapott le a projektre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás