Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Interaktív horrort vinnének a moziba

Interaktív horrort vinnének a moziba

Zene, Film & Kultúra

Interaktív horrort vinnének a moziba

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.08.16. 10:05

A kezedben lenne a döntés, hogy mi legyen a végkifejlet.

Aki kipróbálta a Black Mirror: Bandersnatchet, az tudja milyen izgalmas, ha mi dönthetünk arról, merre haladjon a történet. A sorozat készítői ezzel egy nagy újítást hoztak létre, a horror műfajban lubickoló Alexandre Aja meg úgy látja, hogy ez moziban is működhetne.

A Nick Howard, Jeff Simon, és Mike Flanagen író trióval egy olyan kísértetházas sztorit szeretnének létrehozni, amiben a teremben ülő nézők egy applikáció segítségével dönthetik el, hogy merre menjen a sztori, vagy mi legyen egyes karaktereknek a sorsa.

Ebben sajnos benne van a csalódás lehetősége is, mivel a többiek leszavazhatják, hogy mi mit szeretnénk látni, míg a Black Mirror előtt ülve erről egyedül dönthettünk.

Gondolom a végén ki is kellene írnia az applikációnak, hogy éppen melyik a nyertes szituáció, ne közben találgassuk, mit látunk éppen. Persze egy DVD kiadáson már az összes lehetséges verziót megnézhetnénk a saját uralmunk szerint.

Az interaktív mozit Steven Spielberg csapata is jó ötletnek tartja, mivel a kultikus rendező által alapított Amblin Partners csapott le a projektre.

Borítókép: Alexandre Aja vezényelné le az interaktív mozis kalandot. - Sergej Radovic - Paramount Pictures

Legolvasottabb hírek