Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jönnek az új G.I.Joe-filmek

Jönnek az új G.I.Joe-filmek

Zene, Film & Kultúra

Jönnek az új G.I.Joe-filmek

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:20

A Paramount két spin off-ot tervez a közeljövőben.

Anno a Barbie-babák mellé kellett valami játékfigura a fiúknak is, ezért a Hasbro a '60-as években piacra dobta az első G.I.Joe-kat, amiből aztán szépen lassan képregény, majd rajzfilmsorozat lett. Végül eljutottunk odáig, hogy a Paramount égisze alatt 2009-ben bemutatták a Kobra árnyéka alcímre hallgató első G.I.Joe mozifilmet.

A rendkívül ostoba és értékelhetetlen film bukása ellenére a stúdió egy folytatással örvendeztetett meg minket 2013-ban, ez volt a Megtorlás. Mivel ez a film sem érdekelte a kutyát sem, a Paramount parkolópályára dobta a Joe-kat, és mostanáig eszükbe nem jutott újra próbálkozni velük.

A jövőben ugyanis két spin off-ot is kapunk. Az egyikről már korábban is lehetett tudni, ez lesz Kígyószem önálló filmje, amiben ezúttal nem Ray Park (vagyis mindenki Darth Maul-ja) fogja alakítani a szűkszavú nindzsát. A Hollywood Reporter információi szerint a Paramount Henry Golding-val tárgyal a szerepről.

A színészt korábban a Kőgazdag ázsiaiak és Paul Feig Egy kis szívesség című filmjében láthattuk, továbbá ő lesz Emilia Clarke partnere a novemberben debütáló Múlt karácsony című romantikus vígjátékban.

A Kígyószem 2020. október 16-án érkezik majd a mozikba.

A másik G.I.Joe spin off egy eddig mozifilmben nem látott karaktert helyez a középpontba, Chuckles-t. A karakter arról híres, hogy kiválóan ért a beépüléshez. Az előzetes infók alapján Chuckles mellett egy egész csapatnyi Joe feltűnik majd ebben a filmben, de a többiek kilétét egyelőre homály fedi. Mint ahogy a premierdátumot is.

Borítókép: 4usky

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria