Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jason Momoa az Aquaman 2. lefújásával fenyegetőzik

Jason Momoa az Aquaman 2. lefújásával fenyegetőzik

Zene, Film & Kultúra

Jason Momoa az Aquaman 2. lefújásával fenyegetőzik

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:30

A színész az Instagram-on tette közzé, hogy nem tud részt venni az Aquaman 2-ben.

Az Aquaman minden idők legtöbb bevételét produkáló DC-mozijává vált a maga 1,148 millió dollárjával, így nem csoda, hogy a Warner Bros. zöld utat adott a folytatásnak. Igaz, a stúdió már az Aquaman premierje előtt bejelentette az atlantiszi hős új szólófilmjét, mivel elég jó számokat jósoltak az előzetes box office adatok. Toby Emmerrich úgy fogalmazott, hogy

„Elég magabiztosnak éreztük magunkat ahhoz, hogy elkezdjünk a folytatásról beszélni."

A projekt elé eddig semmilyen akadály nem gödrült, Jason Momoa viszont nemrég az Instagram-on posztolt egy képet, és bocsánatot kért a stúdiótól, amiért nem tud részt venni az Aquaman 2-ben.

"Bocs, Warner Bros., nem tudjuk leforgatni az Aquaman 2-t, mert Jasont elgázolta egy buldózer, miközben megpróbálta megakadályozni, hogy meggyalázzák a szülőföldjét."

- írta Momoa a képhez.

Természetesen ebben a posztban is fellelhető a színészre jellemző irónia, de az tény, hogy a hawaii emberek egy óriási teleszkóp megépítése ellen tiltakoznak, amit a Manua Kea nevű vulkánon akarnak felállítni. A helyiek kulturájában ez a vulkán a legszentebb helynek számít, és Momoa-nak is jelen pillanatban sokkal fontosabb a szülőhazájában folyó demonstrációban való részvétel, mint bármi más.

A színész Instagram-ra posztolt képén egy korábban épített teleszkóp látható, amivel illusztrálni akarja, hogy az ilyesfajta építkezések mennyire tönkre tudják tenni a környezetet.

Borítókép: Cleveland Scene