Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszivárgott a Marvel 5. fázisának néhány filmje!

Kiszivárgott a Marvel 5. fázisának néhány filmje!

Zene, Film & Kultúra

Kiszivárgott a Marvel 5. fázisának néhány filmje!

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:37

Lesznek itt meglepetések 2024-ig.

A Marvel Studios az idei San Diego Comic Con-on jelentette be az MCU 4. fázisát alkotó filmjeit. Ezek között szerepel a Budapesten forgó Fekete Özvegy, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, ami az első gótikus horror lesz a Marvel történetében, valamint a Thor: Szerelem és Mennydörgés, amiben bemutatkozik a női Thor Natalie Portman személyében.

A napokban viszont kiszivárgott néhány a stúdió 5. fázisának projektjei közül. Charles Murphy a tőle megszokott módon idő előtt hozta nyilvánosságra az MCU közelgő filmjeit a saját Twitter-oldalán.

Ha hihetünk Murphy-nek, akkor a Fekete Párduc 2 és A galaxis őrzői 3. részének premierdátuma már fix. Azonban van itt pár érdekes dolog. Ezek szerint a Marvel három filmet tervez 2022-re, melyek közül a július 29-ére tervezett darabot még homály fedi. Ez gyakorlatilag lehet a Pókember 3., a Marvel Kapitány 2, vagy a Penge.

Ami pedig még érdekesebb, hogy a 2024. május 3-ára vagy 10-ére beidőzített film után csak egy csodálkozó emoji szerepel. Ezek szerint a Marvel valami nagy durranással készül. Ez a film könnyen lehet A Fantasztikus Négyes, az X-men, de még akár az Új Bosszúállók is. Egy biztos, izgalmas évek következnek az MCU-ban.

Borítókép: Screen Rant