promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Benioff és D.B. Weiss zsíros összegért igazolt a Netflixhez
Borítókép:  Variety
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől függetlenül a Star Wars-trilógiájukat is megcsinálják.

[[adv]]

A Trónok harca író párosa, David Benioff és D.B. Weiss annyira nem bírták el az idén végetért fantasy-sorozat befejező évadát érő negatív kritikákat, hogy a Comic Con-os megjelenésüktől is visszaléptek.

A Trónok harca sikere és 42 Emmy-díja azonban elég referencia a stúdióknak ahhoz, hogy szó szerint licitáljanak az alkotókra. Benioff-ot és Weiss-t az utóbbi hónapokban megkereste az HBO anyavállalata, a WarnerMedia, az Amazon, a Disney, a Comcast és az Apple is, végül az összeszokott páros a Netflix-szel kötött szerződést, miután 200 millió dollárt ajánlottak nekik.

Mivel elhagyják az HBO-t, az alternatív történelmet bemutató Confederate-t már biztosan nem ők fogják csinálni. Azonban a Star Wars-rajongók nem lélegezhetnek fel. A Skywalker-sagat lezáró 9. epizód után az Egérgyár új trilógiáját ugyanúgy Benioff és Weiss jegyzi, aminek első része 2022-re lett bejelentve.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a Netflix-nek milyen tartalmakat fognak gyártani, de az biztos, hogy több filmet és sorozatot írnak, valamint valószínűleg rendeznek is majd a streamingszolgáltatónak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás