Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A karakter újradizájnolása miatt csúszik a Sonic film

A karakter újradizájnolása miatt csúszik a Sonic film

Zene, Film & Kultúra

A karakter újradizájnolása miatt csúszik a Sonic film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:45

Jim Carrey szerint nem ez fogja eldönteni, hogy a közönség vesz-e jegyet az alkotásra.

Amikor begördült a Sonic, a sündisznó első előzetese, akkor az emberek nem igazán azzal voltak elfoglalva, hogy milyen filmet is kaphatunk, hanem Sonicnak a külsejébe kötöttek bele. Hát igen, a kultikus játék sokaknak a gyermekkori kedvence, így érthető, hogy tökéletes dizájnt akarnak.

Az alkotók meghallották a rajongók hurrogását, és átalakítják a karaktert úgy, hogy az igazán hasonlítson a játékbeli főhősre. Ez persze a film csúszását eredményezi, ami még idén moziba került volna, de így a premiert eltolták 2020. február 13-ára.

„A közönség jelenléte nagyon erős az alkotásnál, pedig az még javában készül. Nem tudom milyen következményei lehetnek ennek, mert olykor az agyad eldönti, hogy szeretne valamit, és amikor megkapja, sokszor csak legyint egyet, hogy rendben, ott van, de annyira nem is érdekelt a változtatás. Csak csatlakoztam a tömeghez”

mondta Carrey, aki szerint nem ez fogja eldönteni, hogy az emberek beülnek-e a filmre.

Az kétségtelen, hogy az ő jelenléte óriási húzóerő lesz. Az előzetesben is van egy „Maga itt a főnök?” jelenete, amiben hozza a szokásos formáját. Természetesen itt még a régi Sonicot láthatjuk.

Borítókép: IMDb