Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dave Bautista nagyon kezd beindulni: Kémecském előzetes

Dave Bautista nagyon kezd beindulni: Kémecském előzetes

Zene, Film & Kultúra

Dave Bautista nagyon kezd beindulni: Kémecském előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:28

Legalábbis vígjátékok terén biztosan.

A nagydarab Bautista A galaxis őrzőivel robbant be a köztudatba, és egyre több felkérést kap Hollywoodból, ő meg vállalja is befele őket rendesen. Az Übergáz tényleg az év egyik meglepetés vígjátéka lett, ami sokkal jobb alkotás annál, mint ahogy a címe sugallja.

A színász most úgy döntött, hogy Peter Segal családi vígjátékában vállal el főszerepet. Ő a Csupasz pisztoly 33 1/3-dal kezdte a karrierjét, de olyan filmeket vezényelt le, mint mondjuk az 50 első randi, Ki nevel a végén?, vagy a Zsenikém - Az ügynök haláli. Mondhatjuk úgy is, hogy B-kategóriás komédiákban nagyon otthon van.

A Kémecském se lesz más, így nincs is körülette túl nagy hype, pedig már a szinkronos előzetes is kint van egy ideje.

A sztori szerint Bautista egy JJ nevű CIA ügynököt alakít, akit lefokoznak. Rém egyszerű ügyet kap, egy családot kell megfigyelnie. Persze ezt is elrontja, és veszélybe sodorja a laza küldetést. A família egyik tagja, a leleményes Sophie (Chloe Coleman) megtalálja a szobájában a CIA által elrejtett kamerákat. A lány üzletet ajánl, ha JJ megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor nem leplezi le az ügynököt. És bár JJ minden porcikájával tiltakozik a dolog ellen, mégis belemegy a szokatlan alkuba.

Mondtam én, hogy családi vígjáték ez a javából. A My Spy szeptember 12-én debütál nálunk. Most már lássuk a trailert is!

Borítókép: IMDb