promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dave Bautista nagyon kezd beindulni: Kémecském előzetes
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis vígjátékok terén biztosan.

[[adv]]

A nagydarab Bautista A galaxis őrzőivel robbant be a köztudatba, és egyre több felkérést kap Hollywoodból, ő meg vállalja is befele őket rendesen. Az Übergáz tényleg az év egyik meglepetés vígjátéka lett, ami sokkal jobb alkotás annál, mint ahogy a címe sugallja.

A színász most úgy döntött, hogy Peter Segal családi vígjátékában vállal el főszerepet. Ő a Csupasz pisztoly 33 1/3-dal kezdte a karrierjét, de olyan filmeket vezényelt le, mint mondjuk az 50 első randi, Ki nevel a végén?, vagy a Zsenikém - Az ügynök haláli. Mondhatjuk úgy is, hogy B-kategóriás komédiákban nagyon otthon van.

A Kémecském se lesz más, így nincs is körülette túl nagy hype, pedig már a szinkronos előzetes is kint van egy ideje.

A sztori szerint Bautista egy JJ nevű CIA ügynököt alakít, akit lefokoznak. Rém egyszerű ügyet kap, egy családot kell megfigyelnie. Persze ezt is elrontja, és veszélybe sodorja a laza küldetést. A família egyik tagja, a leleményes Sophie (Chloe Coleman) megtalálja a szobájában a CIA által elrejtett kamerákat. A lány üzletet ajánl, ha JJ megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor nem leplezi le az ügynököt. És bár JJ minden porcikájával tiltakozik a dolog ellen, mégis belemegy a szokatlan alkuba.

Mondtam én, hogy családi vígjáték ez a javából. A My Spy szeptember 12-én debütál nálunk. Most már lássuk a trailert is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás