Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a The Hunt teljes előzetese

Megérkezett a The Hunt teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a The Hunt teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:30

Mondhatni valóban ez lesz az év meglepetés horror-thrillere.

Damon Lindelof neve sok helyen pörög mostanság, de főleg az HBO-s A hátrahagyottak című szériájáért szeretjük őt nagyon. Anno Nick Cuse-al írták a sorozatot, és most a Vadászatot is közösen jegyzik. Amúgy Lindelof felel majd a Watchmenért is a csatornánál, szóval egyre komolyabb projektekbe vág bele, és ez a film is nagyon egyedi lesz. Persze nem az alapsztori, az már ismerős, hanem inkább a kivitelezés.

Az elit egy félreeső birtokon azt játssza, hogy hobbiból más emberekre vadászik, azonban lesz egy préda, aki nem illik a képbe. A Betty Gilpin által alakított Crystal vérengzőbb, mint ahogy gondolták, és szép lassan elkezdi levadászni a rá vadászókat. Hilary Swank fogja játszani a nagyfőnököt, aki az egész borzalmat kitalálta, és bizony ő sem úszhatja meg szárazon a dolgot.

Az első kedvcsináló olyan volt, mint egy tévéreklám, az embervadászatot népszerűsítette, most azonban végre belenézhetünk a filmbe és a ránk váró öldöklésbe is.

Jó hír az is, hogy az alkotásnak Jason Blum a producere, aki mondjuk a Tűnj elt is tető alá hozta, meg hát ő a legendás Blumhouse Productions alapítója is, ami az alacsony költségvetésű horroroknak ad lehetőséget. Jellemző rá állítólag, hogy teljesen szabad kezet ad az ilyen őrültségekhez, és ahogy elnézem ez most sem volt másképp.

A főbb szerepekben majd olyanokkal találkozhatunk még, mint Justin Hartley, Glenn Howerton, Emma Roberts vagy Ike Barinholtz.

Az alkotás szeptember 26-án debütál itthon.

Borítókép: Screen Rant/Blumhouse Productions