promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az élőszereplős Pocahontas
Borítókép:  Watchaholics
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

De nem csak az indiánlány történetének élőszereplős feldolgozása van tervben.

[[adv]]

Éppen a minap jutott eszembe, hogy vajon mikor kerül sor a Pocahontas remake-jére, erre tessék. Bizony a Disney 1995-ben bemutatott egészestés rajzfilmje sem ússza meg, hogy eleven szereplőkkel újraalkossák. Bár még nincsenek kiszemeltek a karakterek megformálására, az biztos, hogy

a stúdió Pocahontas szerepére egy indián származású színésznőt keres.

Érdekesség, hogy annak idején a Disney egyszerre dolgozott Az Oroszlánykirályon és a Pocahontason, de az indiánlány és az indiánvadász szerelmi sztorijától várták a nagyobb sikert. Ehhez képest Az Oroszlánkirály az egyik legtöbb bevételt termelő Disney-rajzfilm lett. Viszont mindkét alkotást Oscar-díjjal jutalmazták, a Pocahontas 1996-ban kapta meg az aranyszobrot a Legjobb eredeti filmzenéért, amit megannyi Disney-filmhez hasonlóan, ennek is Alan Menken szerezte.

További hírek az Egérgyár tájáról, hogy tervben van A kincses bolygó és az Atlantisz: Az elveszett birodalom élőszereplős feldolgozása is.

Mindkettő elég nagy bukás volt annak idején, nem is lopták be magukat a közönség szívébe, szóval nem gondolom, hogy ezekre a darabokat is érdemes lenne leporolni. Bár utóbbi esetében érdekesnek hangzik, hogy a stúdió Tom Holland-ot (Pókember: Idegenben) akarja a főszereplő, Milo szerepére, míg a rendezői székbe Guillermo del Toro-t ültetné. Ha más miatt nem is, legalább miattuk ülnék be a filmre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás