Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön A szolgálólány meséjének 4. évada

Jön A szolgálólány meséjének 4. évada

Zene, Film & Kultúra

Jön A szolgálólány meséjének 4. évada

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:55

Veszít a nézettségéből, csalódottak a rajongók, mégis berendelték a széria negyedik évadát.

A szolgálólány meséjének harmadik évada jelenleg a 10. epizódnál tart, és még lesz három rész a fináléig. A 2007-ben az elsők között induló streaming-szolgáltató, a Hulu két éve robbant be a Margaret Atwood azonos című, díjnyertes regényéből adaptált sorozat első évadával, ami gyakorlatilag fel is ölelte a kötet cselekményét.

A sikert látva a Hulu berendelte a második évadot, aminek munkálataiban segédkezett Atwood is, a végeredményen azonban érezhető volt, hogy elfogyott az alapanyag. Ennek ellenére az érdeklődés továbbra sem esett vissza, így természetesen elkezdődtek a harmadik széria előkészületei is, ami június 5-én debütált.

Jelenleg a sorozat ott tart, mint a Trónok harca a hatodik évaddal. A rajongók érzik, hogy a készítőknek már nincs ott a regény, amiből dolgozhatnak, és bizony nem mindig sül ki jó abból, ha az írók elkezdenek önállóan kreatívkodni. Persze még mindig magas a sorozat nézettsége, de sokan panaszkodnak a lassú történetvezetés miatt. Meglátjuk, hogy vajon a hátralévő három rész mennyire lesz képes megtartani a rajongókat.

Borítókép: Time Magazine