Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elkészülhet a Kill Bill 3

Elkészülhet a Kill Bill 3

Zene, Film & Kultúra

Elkészülhet a Kill Bill 3

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:00

Quentin Tarantino szíve szerint a Kill Bill 3-at csinálná meg.

Na jó, én már nem tudom követni Quentin Tarantino-t. Nap mint nap új hírek jönnek arról, hogy a rendezőnek melyik lesz az állítólagos utolsó, tizedik filmje. Már ha egyáltalán igaz az, hogy a tizedik rendezése után visszavonul. Legutóbb a CinemaBlend-nek nyilatkozott róla, hogy ha valóban a Star Trek lesz a következő projektje, akkor tényleg az lesz az utolsó filmje.

De még ez sem biztos, az elmúlt hetekben már annyi mindenről lehetett hallani. Volt itt szó Django/Zorro filmről, pletykáltak róla, hogy elkészülhet a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban közös spin off-ja a Vega-testvérekről, sőt, már a Kill Bill 3-dik része sem új ötlet. Tarantino már évek óta rendre felemlegeti, hogy trilógiává akarja bővíteni a Menyasszony történetét, de eddig semmi sem utalt arra, hogy komolyan gondolkozik a dologról.

Pár napja azonban a Happy Sad Confused nevű podcast egyik adásában a Volt egyszer egy Hollywooddal kapcsolatos beszélgetés során felmerült a Kill Bill folytatása.

„Őszintén szólva, Uma és én nemrég beszéltünk róla. Éppen a múlt héten egyeztettünk róla. Nem biztos, hogy meg fogom csinálni, de egy kicsit tovább gondoltam a dolgot. Ha valamelyik korábbi filmemhez folytatást készítenék, az biztos, hogy a Kill Bill lenne”

– fogalmazott a rendező.

Ezek szerint nem csak Tarantino, de Uma Thurman is benne lenne egy új Kill Bill-ben. Ezt persze senki se értelmezze úgy, hogy ez tényeg megvalósul, és ez lesz Tarantino tizedik, és egyben utolsó rendezése. Ha engem kérdeztek, mivel a Star Trek forgatókönyve már kész van, és az is már majdhogynem eldöntött tény, hogy R-es besorolású lesz, több mint valószínű, hogy ezzel a filmmel búcsúzik a rendező.

Ami viszont tuti biztos vele kapcsolatban, hogy augusztus 15-én érkezik a Volt egyszer egy Hollywood.

Borítókép: nlc