Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már most zseniálisnak néz ki a Jojo Rabbit

Már most zseniálisnak néz ki a Jojo Rabbit

Zene, Film & Kultúra

Már most zseniálisnak néz ki a Jojo Rabbit

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:30

Mi lesz, ha egy bohókás Adolf Hitler lesz a képzeletbeli barátunk? Kicsit belekóstolhatunk a szituba az első előzetessel.

Taika Waititi igencsak sokszínű rendező, na meg remek színész is. A többség a Thor: Ragnarökből és a Bosszúállók: Végjátékból ismerheti, ahol Korg szerepét öltötte magára. Igen, vicces, hogy azt mondom ismerheti, mert Taika gyakorlatilag felismerhetetlen benne.

Most azonban igazi főszerepet dobott magának, amiben Adolf Hitler bőrébe bújik. Természetesen a rendezője és az írója is volt a Jojo Rabbitnek, ami egy hamisítatlan II. világháborús szatíra lesz. Nem kell rosszra gondolni azzal kapcsolatban, hogy egy kisfiúnak az elképzelt barátja Adolf Hitler bácsi lesz, mivel a karakter csak Jojo fejében létezik, szóval nem a diktátor mását kapjuk meg, hanem egy igazán kedves és tréfás embert.

Az egész sztorit tetézi, hogy Scarlett Johansson, aki Jojo édesanyját játssza egy zsidó lányt rejteget a padláson.

A filmben feltűnik még Stephen Merchant, Alfie Allen, Rebel Wilson és a csodás Sam Rockwell is. Utóbbi állítólag ismét úgy előadhatja magát, mint a Három óriásplakát Ebbing határában című alkotásban. Aki látta, annak nem kell bemutatnom, hogy miért.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál nézőit most kell, hogy elvarázsolja, mivel ott van a versenyprogramban, mi majd később jövünk.

Borítókép: Fox Searchlight