promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Amber Run új dala: Neon Circus
Borítókép:  Amber Run offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A srácok ezzel melegítenek a Művészetek Völgyés fellépésükre.

[[adv]]

Egyenesen Nottinghamből érkezik a Művészetek Völgye legnagyobb durranása, vagyis az Amber Run, akik a Panoráma színpadon kápráztatják majd el a közönséget július 25-én este.

A szárnybontogatások már 2013-ban elkezdődtek, de a nagy robbanást az „I Found” hozta meg, ami tökéletesen tükrözi, hogy milyen irányba indult el a banda. Teljesen átadták magukat a melodikus indienek, és a 5am albumuk is ezt a műfajt képviselte.

Aztán a „For a Moment, I Was Lost” lemezükkel elkezdtek gyorsulni, és ezzel még kifejezőbbek lenni, bátrabban hozzányúlni a hangszerekhez. A No Answersnél azt kellett mondanom, hogy gyerekek, az Amber Run egy indie rock bandává nőtte ki magát, és imádom!

Most megérkezett a harmadik dal a közelgő új lemezről, ami Philophobia néven lát majd napvilágot szeptember 27-én. Rengeteg jó friss album fog kijönni szeptemberben. A sulisoknak rossz lesz, tudom, én viszont itt fogok táncikálni – az Amber Run meg még egy szinttel feljebb lépni.

A Neon Circus teljesen azt mutatja, hogy a skacok lubickolnak a kísérletezésben, mert ez már szinte nem is indie, hanem alter rock dal. Joshua Keogh ordítozik, és zseniális, a csapatot meg nem akarom a mennyekig dicsérni, fantasztikus a zenei alap.

Az Amber Run folyamatosan okozza a meglepetéseket számomra, és bizony egyre magasabb szintre létráznak a lejátszási listámon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás