Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Hanks új filmjének előzetese mindenkit mosolyra fakaszt

Tom Hanks új filmjének előzetese mindenkit mosolyra fakaszt

Zene, Film & Kultúra

Tom Hanks új filmjének előzetese mindenkit mosolyra fakaszt

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:48

Ki ne akarna Tom Hanks szomszédja lenni? Itt van a színész új filmjének előzetese.

A legendás televíziós műsorvezető, Fred Rogers neve talán sokak számára lehet ismerős. Ő volt az 1968 és 2001 között Amerikában futó Mister Rogers's Neighborhood című gyermekműsor házigazdája, aki kedves személyiségével és életvidám természetével milliók szívébe lopta be magát.

Pontosan ezért is kitűnő választás volt a szerepre Tom Hanks, hiszen őt is egy Rogers-hez hasonló embernek ismerik az emberek. Az A Beautiful Day in the Neighborhood egy cinikus újságíróról szól, akinek portrét kell készítenie Fred Rogers-ről, de eléggé ódzkodik a dologtól. Végül a két férfi összebarátkozik.

Marielle Heller, a rendező elárulta, hogy a filmet abban a philadelphiai stúdióban vették fel, ahol magának a gyermekműsornak a felvételei is zajlottak annak idején, valamint, hogy a forgatáson Fred Rogers személyes kellékeit is felhasználták. A rendező továbbá így nyilatkozott a filmről:

"Ez nem egy szokványos életrajzi film lesz, sokkal inkább egy történet a kedvességről és a családi kapcsolatokról, amely mindenkinek a jobbik énjéhez szól. És Isten a tudója, milyen nagy szükség is van erre manapság!"

Az újságírót Matthew Rhys alakítja majd, aki A Pentagon titkaiban már dolgozott együtt Hanks-el. A Sony Pictures filmjéhez most megérkezett az első trailer, ami már a maga két és fél percével belopta magát a szívembe. Biztos vagyok benne, hogy egy kedves film lesz, ami akár komoly esélyekkel indulhat majd az Oscar-díjért is. Az A Beautiful Day is the Neighborhood november 22-én érkezik a mozikba.

Borítókép: Variety