promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itthon is szép bevételt hozott Az oroszlánkirály
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A többség nálunk is inkább oroszlánkirályozott a mozikban.

[[adv]]

A kezdeti negatív kritikák után senki sem számított rá, hogy mindenhol így fog hasítani Az oroszlánkirály. Persze tudtuk, hogy első lesz, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyivel. Amerikában 185 milliót hozott, míg világszinten 531 millió dolláros bevételt produkált. Azonban lássuk, hogy mi mennyivel járultunk hozzá ehhez az összeghez.

Láttam elég sokszor a tévéreklámot, szóval a hypenak hazánkban is adtak rendesen. Ez 100 ezer 642 nézőt eredményezett, valamint 153 millió forintos bevételt. Ez bizony nagyon szép így a nyári időszakban.

Ahogy múlt héten, most sem változott a helyzet. Mi egyszerűen oda vagyunk A kis kedvencek titkos élete második részéért, míg Amerikában inkább a Toy Story 4-et preferálják a nézők. Nálunk előbbi tartotta a második helyét 31 ezer 948 nézővel. Ezzel a Pókember: Idegenbent is bronzérmes helyre taszították, ami a tengerentúlon második volt.

A hálószövőre itthon 25 ezer 424 ember volt kíváncsi, így tart 970 millió dollárnál világszinten. A Sony ennél kikötötte, hogy ha nem lépi át az egymilliárdos határt, akkor bizony nem lesz folytatás. Mindenkit megnyugtatok, szerintem átfogja.

Az Übergáz behajtott a negyedik helyre 10 ezer 795 nézővel. A premieres Anna gyilkolására is kb. ennyien voltak kíváncsiak, mivel 10 ezer 197 mozizóval foglalta be az ötödik helyet.

A másik premier a hatodik helyre csúszott be. Ez a Fehér éjszakák című horror volt, ami inkább afféle kemény thriller, de a lényeg, hogy 6 ezer 332 ember volt rá kíváncsi.

Őket követi a top 10-ben az Annabelle 3, Toy Story 4, a Szupercella 3.: Az ördögverem, és a Yesterday.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás